NAS expertise

Omdat NAS systemen een belangrijk product geworden zijn om data op te slaan, zowel voor thuis, in de KMO als in de grotere bedrijven, zijn wij zeer getraind in het instellen, onderhouden en gebruiken van allerlei NAS systemen, zoals Synology, QNAP, Netgear Readynas, Thecus, Seagate Blackarmor, Iomega/Lenovo.

Wij zijn zeer goed op de hoogte van de functionaliteiten en kunnen u op maat advies geven wanneer u een opslag oplossing zoekt.

Buiten het zuiver opslaan van bestanden kunnen NAS systemen ook ingezegd worden als light SAN, om bijvoorbeeld iSCSI of NFS te gebruiken.

 

Buiten het installeren en configureren van een NAS bieden wij ook de Nas As A Service of NAAS oplossing aan. Dit wil zeggen dat wij bij u een NAS installeren, deze onderhouden, monitoren en zorgen voor de backup van de data die op de NAS komen. In plaats van een investering in opslagcapaciteit voor zowal de NAS als de backup ervan, betaalt u een vaste prijs per maand. Afhankelijk van de gekoezen oplossing en data hoeveelheid maken wij een backup-plan op maat.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>