Synchronisatie

qnap

Op internet zijn er veel diensten en programma’s die data synchronisatie uitvoeren, bijvoorbeeld tussen dropbox gebruikers, onedrive en dergelijke.

Wat zeer belangrijk is is dat syncrhonisatie aboluut geen backup is, denk maar is aan de gevolgen als je met een groep mensen via dropbox bestanden deelt en iemand van de groep verwijderd alles files?

 

Indien niemand dan een backup van deze map gemaakt heeft dan is de data weg.

WIj bieden diverse synchronisatiediensten aan, allen met de correcte backup!

Zo bieden we NAS to NAS, een synchronisatie tussen 2 NAS systemen, op dezelfde locatie voor hogere beschikbaarheid, of verschillende locaties in de wereld om lokaal snel aan gegevens te kunnen.

nomadesk-400x300

Verder zijn wij ook Nomadesk partner, Nomadesk is een prachtig programma dat via de background unison synchronisatie bestanden syncht tussen uw computers, gebruikers en de Nomadesk cloud. Nomadesk gebruikt delta blokken en hoeft dus niet bij elke wijziging een volledige file te up en downloaden. Verder zijn en nog handige features zoals theftguard en filelink voor Outlook.

 

Speciaal voor Telenet en Hostbasket klanten, waar Telenet de dienst Team Fileserver in November 2014 stopt, hebben wij een site: http://www.telenet-naar-nomadesk.be

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>